Siitä onkin hetki aikaa kun olen ehtinyt tänne päivittämään kuulumisia tai kuvia. Viimeaikoina olen kovasti neulonut pipoja joista täälläkin osa kuvia oli. Olen opetellut lapasenneulomista ja junasukkaa. Junasukka projekti on kesken ja siitä tulee kuvia jahka saan sukan kuvattavaan kuntoon. Joka toinen tiistai ole alkanut käymään käsityökerhossa jonka ohjelma päätetään yhdessä ja mietitään mitä aletaan seuraavaksi tekemään.
Olen myös väritellyt leimakuvia ja tehnyt kortteja =) Sain pitkäaikaisen projektini skräppialbumin päätökseen. Lupasin äidilleni tehdä muistoksi hänen lapsuuden ja nuoruuden kuvista skräppialbumin. Se on nyt valmis ja saan viedä sen äidilleni kun menen pääsiäisenä kylään sinne <3 Ihan se ei äidin 60-vuotis syntymäpäiville ehtinyt mutta takaraja oli äitienpäivä 2012 joten hyvällä mallilla siinä mennään kun sain valmiiksi sen. 
Oli ihana työstää albumia ja samalla saada olla osa äidin lapsuuden ja nuoruuden kuvia. Kuvia ei paljon äidin lapsuudessa otettu mutta kuitenkin joitakin kuvia elämän alusta aina tähän päivään asti. Kuvia taitaa olla n.50kpl albumissa. Albumi on tuumissa laskettuna kokoa 8x8. Uskon äitini pitävän siitä :)
Odotan kovasti pääsiäistä koska silloin pääsen tutustumaan ja tapaamaan livenä korttiaskartelu kavereitani kun osallistun Itä-Suomen koukussa kortteihin tapahtumaan :-)
Tuleva viikonloppu menee vallan esikoiseni harrastuksen parissa. Lauantaina heillä on oman joukkueen järjestämä turnaus jossa on ohjelmaa koko perheelle. Itse vastaan siellä arpajaisista ja arpojen myynnistä. Eilen olin lajittelemassa arpajaispalkintoja yhdessä toisen äidin kanssa ja huomenna homma jatkuu!
Kuvia tulossa heti kun vain suinkin ehdin lataamaan koneelle!!!
Kiitos sinulle joka jaksoi lukea höpötykseni loppuun asti ja olisi mukavaa jos jättäisit oman jälkesi kokoisen painalluksen viestiin, on niin kiva tietää ketä kaikkia täällä käy lukemassa kuulumisiani ja seuraamassa päivityksiäni.
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :-)