Niin se vain kesä mennä hurahti pois ja elokuu koitti. Projekteina on ollut paitojen ompelu, korttien tekeminen ja uudet ihanat leimakuvat! Elokuun kruunaa viimeisenä elokuun viikonloppuna kaksipäiväinen intohimona askartelu tapahtuma Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa jossa saapi leimailla, skräpätä, askarrella, valokuvata, ihastella ja shoppailla 2 ihanan pitkää päivää!!!! :-)

Tänään piipahdin Amaliassa vähän jutustelemassa, hakemassa Intohimona askartelun mainoksia ja toripäivän arvonnassa voittamani tuotepussukan!  Tarttuipa sieltä sitten mukaani kaksipuoleista liimakalvoa ja uutta surperliimaa joka on nyt kuuminta hottia kuulema! Mielenkiinnolla täytyykin kokeilla sitä uutta liimaa jolla kukkaset pysyvät kuulema todella hyvin kiinni! Testaukseen siis se tuote. Ajattelin tuunata kenkälaatikon uudelleen ja tehdä siitä tavaran säilytys laatikon joillekin askartelu, ompelu tai neulomus tuotteilleni. Kankaille onkin jo Ikeasta ostettu iso muovinen loota jossa mukavasti säilyy kankaat odottamassa ompelukoneeseen pääsyä.

Harmittaa kun ei ollut järkkäriä matkassa tänään, olisi saanut mielettömän upeita kuvia usvasta joka nousi kauniisti ruskeiden kuivaneiden koiranputkien ylle pellolla *huokaus*  Taitaa pitää ruveta kuljettamaan kameraa mukana AINA!

Noh, taidan jättää löpinät sikseen tältä erää ja liittää jokusen kuvan tänne sikäli kun se onnistuu ja silmäni pysyvät auki. Onneksi huomenna on jo perjantai ja sitten viikonloppu. Jos saisi kuitattua nää univelat pois, onhan tääkin hassua kun ei malta lähteä ajoissa nukkumaan vaan tulee vitkuteltua täällä blogissa ja netin ihmeellisessä maailmassa. Mutta nyt hyvää yötä koskapa aamulla alkaa työt klo. 06:30.